Over Ons

" Bij ons huur je geen feestmateriaal, je huurt een zorgeloze eventbeleving! "

Mijn naam is Daan Van der Stock, zaakvoerder van The Perfect Sit.

Reeds meer dan 10 jaar ben ik actief binnen de eventsector. Als student was ik zoals vele leeftijdgenoten, regelmatig terug te vinden op fuiven, festivals en in nightlife zaken. Echter volstond het voor mij niet om te beperken tot deze kant van de events. Tijdens mijn studies eventmanagement, ging ik al snel als jobstudent met heel veel motivatie tot in de vroeger uurtjes aan de andere kant van de bar staan. Ook de occasionele op- en afbouw voor licht en geluid & bar deden mij niet afschrikken.

Het duurde dus niet lang vooraleer ik als barmanager aan de slag kon op de grootste festivals van het land: Tomorrowland, Rock Werchter, Pukkelpop, The Qontinent, noem maar op…

Na mijn studies deed ik een tijdelijk project bij het Festival van Vlaanderen in Gent en daarna ging ik aan de slag bij Coca-Cola events. Hier leerde ik op een korte tijd hoe het eventlandschap in België nu écht in elkaar zit, en wat de noden & behoeften waren voor de toch wel kleine eventwereld in ons prachtige feest land.

Mijn ervaring heeft me dan ook geleerd dat enkel de allerhoogste kwaliteit goed genoeg is en dus ging we op zoek naar de beste materialen op de markt. We gingen op zoek naar leuke, gezellige en unieke zit- en loungemogelijkheden voor elk type event. Of je nu een BBQ organiseert onder vrienden en collega’s, een verjaardagsfeest of een muziekfestival... De zitzakken, strandstoelen en hangmatten werden door mij persoonlijk samengesteld en dit heeft uiteindelijk geleid tot de kwaliteitsvolle producten en feestmateriaal die je vandaag bij The Perfect Sit terugvindt.

De XXL zitzakken van de Perfect Sit zijn gevuld met uitstekende kwaliteit nieuwe EPS parels en zorgen voor een maximaal zitcomfort. We maken gebruik van de stof Sundralon, niet alleen steviger maar ook veel comfortabeler dan de gekende Fatboys in polyester. Dit maakt dat onze zitzakken uitermate geschikt zijn voor zowel indoor - als outdoor gebruik.

De klassieke strandstoelen zijn dan weer beschikbaar in een 5-tal kleuren en vervaardigd uit 100% stevig beukenhout. 100% made in BeNeLux!

De Perfect Sit hangmatten en houten hangmat standaard bestaat uit het duurzame larikshout, perfect geschikt voor langdurig en veelvuldig gebruik op outdoor events.

Ontdek ons uitgebreid aanbod hier.

Onder de naam Apero Zero kan je naast de verhuur van unieke zitmeubels voor events bij ons ook terecht voor professionele cocktailcatering en workshops, met specialisatie in alles wat alcoholvrij is.

Gedurende de zomermaanden kan je in Zottegem ook terecht voor heerlijke drankjes en lokale producten tijdens Zomerbar Zottegem. Uiteraard zijn ons strandstoelen, hangmatten en zitzakken hier ook terug te vinden in al hun glorie.

Tot binnenkort!

Daan Van der Stock

+32(0)468 53 87 20

VRAAG JE VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!